torsdag, maj 17, 2007

Life goes on, and on


Undrar om det ens är någon idé att försöka hänga med, sträva efter att vara i fas, när det bara rusar på i tusentals kilometer i timmen? Livet då alltså. För jag vill inte heller vara utan något, allt för nyfiken för att ta reda på vad som finns runt hörnan. Så jag kör nog på, lämnar det förflutna bakom, tar med det som fastnar, resten får vara, eller hämtas upp senare.



Arkiv att leta i för senaste dygnets händelser:

- Avdelningen för tonårsfester i föräldrafria lyxvillor (se även under "toktrevliga kvällar med Rick" samt "toktrevliga kvällar med Syrsan")

- Sektionen för sena nattbesök (kan eventuellt hittas under "vänskap är bra men alla behöver smek")

- Öppen samling med blandat bra snack (främst om saker som får mig att växa och tänka nya tankar, gärna med stearinljus och musik som en mjuk skön matta som letar sig in till det gröna köksbordet)

- Hörnan för ostrategiskt pluggande (här ingår även chattande, matlagning, musik och de samtidigt sovande alternativt snarkande i sängen)

- Hyllorna med bra filmer (endast de som får en att sitta och le oavbrutet blandat med skratt omgiven av de som förstår mig och delar skratten / humorn / tankarna)

Inga kommentarer: